16:15

Bergums IF

Referat: Angered SK - Bergums IF

Spännande match på pappret och seger med 3-2 i våras .
Vi möter ett bollskickligt Angered SK som spelar en bra Fotboll med bra anfallspel men försvarspelet hade dom svårare med , Redan i 4e minuten spelar Casper snyggt fram Alexandro som gör det sköna 1-0 målet , även 2-0 kommer efter slarv i försvaret och Westman smart bryter en boll och rullar in 2-0 i den 10 e minuten och sen när Casper gör 3-0 i den 20 e minuten snyggt framspelad av Tim , Då känner vi att detta är klart
och sista kvarten slutar vi spela och slarvar ordentligt när Angered släpper handbromsen och inte har nått att förlora längre utan sätta allt på ett kort med hög press , 1-3 och 2-3 helt plötsligt och vi är helt stillastående och paralyserade , halvtidsvilan räddar oss och vi får prata ihop oss och gör lite justeringar i hur vi skall spela samt några omplaceringar som visade sig bli lyckade drag .
I Andra halvleks 52 min gör Westman sitt andra efter en framspelning av David , 4-2 och sen 5-2 av Anton Kousko efter ett mönsteranfall och sen kontrar löpstarke Pantic in både 6-2 och 7-2 och en oerhört skön seger och viktigt för fortsättningen .

Bra och stabilt över hela plan alla gjorde det riktigt bra idag med Extra plus till David och Casper idag . Får vi bara spela ihop oss så kommer det bli en rolig höst för Bergums IF.